Bærekraft / Quick Bengalack – ta vare på tingene du elsker


Quick Bengalack gir nytt liv til tingene du elsker!Quick Bengalack er perfekt for redesign og vedlikehold. I en sirkulær økonomi må produktene vare så lenge som mulig, repareres, oppgraderes og i større grad brukes om igjen. Malingen sitter på nærmest alle underlag, og gir en flott, slitesterk overflate.


Om du skal vedlikeholde en slitt snøfreser eller få utemøbler til å se som nye ut, hindre rust eller om barna skal arve en sykkel med «feil» farge, om du skal lage påskepynt med barna eller om du ønsker en rask oppgradering av fargevalgene på pyntegjenstander – Quick Bengalack er løsningen på alle enkle prosjekter. Ikke kast – gi nytt liv!Redesign og fornyelse

Vi håper du ikke kaster vaser, møbler, blomsterkrukker og utemøbler. Vi håper du har lyst til å gi de et malingsstrøk i en ny farge, slik at du trives med de enda noen år. Se quickbengalack.no eller følg oss på Instagram for inspirasjon og ideer. Vi blir veldig glade om du deler dine prosjekter med oss!


Vedlikehold og beskyttelse – rustbeskyttelse

Quick Bengalack er så slitesterk og robust at du kan vedlikeholde bruksgjenstander. Da kan du selvfølgelig velge samme farge som tidligere – eller du kan male på et «Fast and furious» design som motiverer husets 16-åring til å ta i et tak. Det viktigste er å vedlikeholde i stedet for å kjøpe nytt.Siste prikken over i’en

Har du malt husfasaden din og sølt på takrenna? Null problem – gi de et raskt strøk med Quick Bengalack i sort, så ser huset perfekt ut! Et av de aller beste triksene før hele familien kommer på besøk til konfirmasjonen eller 17. mai!

Ikke kast – redesign, reparer, vedlikehold og ombruk.


Les mer om bærekraft

Tilbake til bærekraft-siden