Bærekraft / Resirkulert emballasje


I januar 2023 lanserer vi tre spennende nyheter med resirkulert emballasjePer 2022 var alle våre malingsspann i plast 100 % resirkulerbare. Men det var ikke nok! Derfor går vi nå over til resirkulert plast på så mange spann som vi klarer. Vi begynner med nyhetene våre.


Vi jobber med å bli mer bærekraftige. Det er en prosess der vi må sette oss grundig inn i ulike problemstillinger og ta de beste beslutningene.


Resirkulert plast til maling

Hensikten med malingsspannet er å oppbevare og transportere maling på en god måte. De må tåle mye vekt når de står stablet i en trailer på veien. Og plasten må være helt tett slik at luft ikke slipper inn til malingen.

Nå har vi funnet et flott spann som løser alle oppgaver og består av minimum 60% resirkulert plast. Vi har valgt en flott blåfarge til plasten. Det gjør det lett for alle å vite hvilken plast som er resirkulert.

Samtidig vil vi oppfordre til å sende all brukt plast – tomme og tørre spann – til resirkulering. Den innsatsen er nødvendig for at vi skal kunne få tak i resirkulert plast. Våre spann er merket med setningen «Tomme, tørre plastspann uten hank kan leveres sammen med annet plastavfall» Les også gjerne mer detaljert her: https://scanox.no/slik-behandler-du-brukte-malingsspann/
Les mer om bærekraft

Tilbake til bærekraft-siden